lauantai 8. huhtikuuta 2017

Syötävä suklaakuppi

Tässä helppo ja vähän erilainen jälkiruoka pääsiäispöytää, mutta miksei muutenkin tarjottavaksi.

Tarvitset:
Ilmapalloja
Suklaata
Hedelmiä/kermaa/karkkeja yms täytettä
Aloita sulattamalla suklaa, anna jäähtyä hetki.n.50g riittää 4 palloon. Laita leivinpaperille tippa suklaata kupin kannaksi. Sen jälkeen dippaa pallo suklaaseen ja laita leivinpaperinpäällä olevan tipan päälle pystyyn. Anna jähmettyä jääkaapissa.
Mutta dipatkaa varovasti!
Itse pidin palloja yön yli jääkaapissa. Puhkaise pallot ja putsaa kupit huolella pallon riekaleista. Ja sitten vain täyttämään omilla herkuilla! Kermavaahto tai jäätelö sopivat näihin hyvin hedelmien ja namien lisäksi, mutta itsellä ei löytynyt niitä kaapista. :)

Ja eikun herkuttelemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti