sunnuntai 5. tammikuuta 2014

My Room -erikoispostaus

Lupailin erikoispostausta, huonepostausta, kun 20 lukijaa tulee täyteen. Se tulikin juuri ennen joulua, mutta en kerennyt/jaksanut siinä vaiheessa sitä väsäämään. Mutta nyt se olisi tässä! :)

Eli lähdetään liikkeelle astuessa ovestani oikealle.
Vastaan tulee lasikaappi, jossa sijaitsee ylähyllyllä mm. ensimmäinen pehmoni, ja muita koristeesineitä, jotka jatkuvat myös toisella hyllyllä. Mitä alemmas mennään sitä sekalaisemmaksi menee. Kolmannella hyllyllä on hajuvesiä ja pari palkintoa. Neljännellä koruja, viidennellä kirjoja ja valokuvakansioita ja alimmalla koulukirjoja. :)

Seuraavana oikealla sijaitsee pianoni. Jokin nelisen vuotta sitten(?) ostettiin tosiaan mulle sähköpiano Thomannilta, Saksasta. :) Ja no, sen päällä on hyvää säilytystilaa :D Mm. nuottikirjat ja erilaisia puteleita, esim hiuslakka ja hoitosuihke + käsirasva :)

Sitten tulee työpöytäni, johon on tällä hetkellä saatu tungettua kaksi tietokoneen näyttöäkin, kyllä käytän tavallista pöytäkonetta, en omista läppäriä. :) Ja laatikkotilaa kaikelle tarpeelliselle.
Ja pöytätilaakin on (vielä) :D
 Huoneeni uusin huonekalu: peili, on juuri sopoivassa välissä :) Ja vieressä pieni ikean laatikosto, josta löytyy erilaisia lehtiä ja mm. KIPU juttuja :) Tuo lamppu on mummulasta vanha jalkalamppu, mutta tuo varjostin oli sellaisenaan hiukan massiivinen meille, joten päätin pelastaa sen :D Omasta mielestäni se on oikein kiva tunnelma valaisin(kin) ja vähän jotakin vanhaa :)

Sitten tullaan sohvanurkkaukseeni :) Ennen minulla oli isompi (kaksiosainen) sohva, mutta nyt tilanpuutten vuoksi jäi vain toinen osa siis huoneeseeni. Tosi kätevä, kun säilytystilaa tuon istuin osan alla, tällä hetkellä siellä on mm. kesävaatteita. Taas yksi ikean laatikosto, toisesta laatikosta löytyy Oriflamea ym. pientä ja alemmassa askartelutarvikkeitani :) Siveltimet päällä ja tanssiurheilukirjoja diplomityötä varten.

Sitten se paras paikka, eli sänky <3 :D Kuten olette saattaneet jo huomata, huoneessani on aika paljon vihreää, no mutta se on kiva väri, siksi se myös päiväpeitossa :) Päällä pari koristetyynyä; Namibialaista käsityötä leijonakoristeella ja mummilta saatu tyyny :)

Sitten...Järjestelmällinen ihminen omistaa myös kansioita, jossa on kaikki tarvittava; tärkeät kokeet, laskut, tiliotteet kokeita ja nuotteja :) Toki siihen lipaston päälle muutakin aina eksyy...:D

Vaatteita omistan kanssa aika paljon, siksi niiden säilömiseen nämä:
Juuri ja juuri mahtuu. Aluksi ajatus oli että mahtuisi tuohon peilikaappiin kaikki, mutta kun yläkertaan muutettiin, niin suunnitelmat menivät hiukan uusiksi (te ketkä ette ole vielä kuulleet, omakotitaloamme laajennettiin ylöspäin, lastenhuoneet, noin neljä vuotta sitten.) Kun sain suurimman osan vaatteista tungettua tuohon ikean lipastoon, tehtiin peilikaapista mnulle kaksipuoleinen henkarikaappi :) Sen sisällön järjestys vaihtelee aina hiukan. Välillä ne ovat värijärjestyksessä, niinkuin nyt tai joskus käyttötarkoituksen mukaan ja milloin mitenkin :D

Siinä se kierros taisi sitten mennä. :) Toivottavasti jaksoitte lukea loppuun ja saitte selvää. Toivotaan myös että kirjoitusvirheitä ei tullut paljoa, korjailen niitä sitten jos löytyy :P Mutta nyt...

 Kommentit ovat enemmänkin kuin tervetulleita, samoin uudet lukijat <3 Antakaa myös pikakommenttia. Olettehan käyneet kurkkaamassa Oriflame arvosteluja sivulla päivitystä? :)


Hei ja yksi tärkeä vielä! Kertokaa, mitä haluaisitte kuukausittaisiin erikois-/DIY-postauksiin! :)

3 kommenttia:

  1. Heippa, kiva huone siulla! :) miun huone teininä oli ihan katastrofi, nyt sama teema jatkuu omassa asunnossa ;D

    VastaaPoista
  2. Oikein kiva oloinen postaus ja hauska ulkoasu. Huoneesi on myös oikein kiva.

    VastaaPoista
  3. ihana postaus :)

    käy tsekkaamassa mun blogi ? :)
    http://riiiiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista